13.1.21

Προκαλεί… συζητήσεις η «ανοχή» Μητσοτάκη στον Γεωργιάδη...


Παρότι η δήλωση-ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση από «σεβασμό στην Ορθοδοξία» δεν έκλεισε την Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου προκάλεσε μείζον πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση, ο... Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε χθες να καλύψει πλήρως τον υπουργό Ανάπτυξης. 

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, επανέλαβε επί λέξει την «εκδοχή» που είχε παρουσιάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, στηρίζοντάς τον απολύτως. Αυτό, λοιπόν, με δεδομένο ότι αρκετοί «γαλάζιοι» έχουν έρθει αυτές τις μέρες σε πολύ δύσκολη θέση από τις εν λόγω δηλώσεις, έχει πυροδοτήσει από χθες βράδυ έντονη μουρμούρα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος. 

Αν, μάλιστα, η απόφαση Μητσοτάκη να καλύψει τον Γεωργιάδη συνδυαστεί με την… «σφαγή» των «καραμανλικών» από την κυβέρνηση και την έντονη δεξιά στροφή του πρόσφατου ανασχηματισμού, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι η «μουρμούρα» έχει σοβαρές εσωκομματικές διαστάσεις και ξεφεύγει από τα όρια της τακτικής διαφωνίας για ένα θέμα της συγκυρίας…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: