24.1.21

"Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή"...Τις τελευταίες 24 ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση σαμαρικών στελεχών εντός και εκτός Βουλής. Πολλοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού δέχονται τηλεφωνηματα απο στενούς συνεργάτες του οι οποίοι ειναι προφανως σε πλήρη γνωση της... εκτενους συνεντευξης του Αντώνη Σαμαρά που δημοσιευεται στην αυριανή Καθημερινή και με την οποια καταδικαζει χωρις περιστροφες τον διαλογο που αρχίζει τη Δευτέρα με την Τουρκια. 

Στα στελέχη επισημαίνεται -- σύμφωνα με πληροφοριες που μου έρχονται-- ότι " πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή". Δεν είμαι σε θεση για την ώρα να αποκωδικοποιησω τον τελικο στόχο της πρωτοβουλιας Σαμαρά που είναι συνηθως φειδωλος στις δημόσιες εμφανίσεις του. 

 Πιστέυω  ομως ότι χτυπάει καμπανάκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη του οποίου της προσοχής ασφαλώς δεν διαφευγει ότι ο Σαμαράς διαθετει εντός της Κοινοβουλευικης Ομάδας της Νεας Δημοκρατιας ενα συμπαγή πυρήνα μιας ντουζίνας τουλαχιστον βουλευτών που--αν δοθει αφορμή -- μπορει να αυξηθεί στους 18 με 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια: