9.1.21

Καραμπόλες...

 *Έντονη κινητικότητα στο πολιτικό σκηνικό με το χρόνο των εκλογών ενδεχομένως να έρχεται πιο κοντά, τον επόμενο Ιούνιο.

**Το ΠΑΣΟΚ είναι... προς το παρόν, παντού και κερδισμένο, στελεχώνοντας την κυβέρνηση σε κρίσιμες λειτουργίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθέτησε τον Ν. Μπίστη και η ΝΔ τον Κ. Πιερρακάκη, φανερώνοντας τη διαφορά αντίληψης.

**Από το Κίνημα προέρχόμενος ο Θοδωρής Λιβάνιος διεκδικεί την αρμοδιότητα του ΑΠΕ και της ΕΡΤ, ενώ ένα ακόμη πρόσωπο του από τον ίδιο πολιτικό χώρο που βρίσκεται στην κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, ο Γιάννης Μαστρογεωργίου θέλει και εκείνο να συμπράξει προς αυτή την κατεύθυνση.

**Η ΕΡΤ έχει μπροστά της δύσκολη διαδρομή καθώς έχει αυξημένο ρόλο στην προεκλογική περίοδο όπως και το ΕΣΡ άλλωστε.

**Αυτό φρόντισαν από κοινού κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, να το αφήσουν χωρίς έλεγχο.

**Θα μπορούσε να προκαλέσει ο Ν. Βούτσης ψηφοφορία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, για την απομάκρυνση του Προέδρου της Αρχής,  Αθ. Κουτρουμάνου από την Αρχή, αλλά δεν έχει πράξει ακόμη

**Η ΣΥΝεργασία, επίπεδου 1989 μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ ξεκινάει από την ΕΣΗΕΑ, διαπερνάει τον ΕΔΟΕΑΠ και τη βαθιά ΕΡΤ (με τα πρόσωπα της ΝΕΡΙΤ) και αγγίζει και το ΕΣΡ

**Μην χανόμαστε, όμως. Οι αλλαγές στην ενημέρωση, μπορεί να προκύψουν στο Mega. Ψήνεται μια εντυπωσιακή κίνηση σε επίπεδο ηγεσίας, ενώ στο τέλος της σεζόν, θα εκδηλωθεί το ενδιαφέρον για έναν άνδρα παρουσιαστή.

**Αυτό σημαίνει πολλές καραμπόλες.

 **Υ.Γ. Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ έχουν μπει στον κόπο να δουν το πρόγραμμα των αρχαίων εξωγήινων.  Μετά από όσα έγιναν στο Καπιτώλιο το “ντοκιμαντέρ” εξηγούσε πως οι εξωγήινοι απεσόβησαν την καταστροφή του Λευκού Οίκου!

Από την στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: