14.1.21

Στην αντεπίθεση ο Λοβέρδος...


...μεγαλώνει η εσωστρέφεια στο ΚΙΝ.ΑΛΛ... 

 Δύο ημέρες έχουν περάσει από την «καρατόμηση» του Ανδρέα Λοβέρδου από τη Φώφη Γεννηματά και οι τριγμοί στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής καλά κρατούν. Ο ίδιος ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος άφησε σήμερα... μέσω του Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6 σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας υποστηρίζοντας ότι εάν δεν υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά του το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα έχει την τύχη του… Ποταμιού. 

 «Το 8% μπορεί να γίνει εφαλτήριο και να επαναληφθούν οι συσχετισμοί, μοιραία τότε η κατάληξη αυτού του χώρου δεν θα είναι καλή. Αν το τρίτο κόμμα δεν μεγαλώσει, μοιραία θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα με ποιον θα πάει και αν επιλέξει να μην πάει με κανέναν, θα είναι ένα κόμμα που δεν επηρεάζει τίποτα και θα εκτιμάται απλώς ότι έχει ωραίες απόψεις, όπως το ΚΚΕ», σχολίασε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «Διαφορετικά θα έχει την τύχη του Ποταμιού και θα γίνει έρμαιο του πού θα πάει» 

 «H Νέα Δημοκρατία είναι ο ιδεολογικός μας αντίπαλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, είναι ο υπαρξιακός και θέλουν μας καταπιούν» προειδοποίησε. Αναφορικά με την καθαίρεσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι είχε μια συνάντηση ενός λεπτού με την Φώφη Γεννηματά σημειώνοντας «Της είπα ότι αν αυτό πιστεύει, αν κάνει καλό στο κόμμα και στην ίδια, προχωράμε. Ευχηθήκαμε καλή χρονιά και μετά εγώ πήγα στη δουλειά μου». 

 Γεννηματά: Αξιοποιώ όλα τα στελέχη της κοινοβουλευτικής μου ομάδας 

 Από την πλευρά της η πρόεδρος του κόμματος απέφυγε να απαντήσει στην κριτική που δέχεται επισημαίνοντας ότι αξιοποιεί όλα τα στελέχη της κοινοβουλευτική της ομ΄δας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Φώφη Γεννηματά εξήγησε ότι ο Α. Λοβέρδος ήταν 5,5 χρόνια κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και είπε ότι «θεωρώ ότι ο κύριος Σκανδαλίδης και ο κύριος Κατρίνης με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη στιγμή έχουν τις δυνατότητες, την εμπειρία, τη γνώση και τη δυναμική να εκφράσουν την αντιπολιτευτική μας γραμμή και δράση σε μία κρίσιμη περίοδο. Όσο για τα εσωκομματικά μας θα μας απασχολήσουν πολύ αργότερα.

 Είναι τόσο κρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα με την Πανδημία και τις επιπτώσεις της στην υγεία και στην οικονομία που πραγματικά το θεωρώ τελείως παράλογο να ασχολείται κανείς με το τι θα γίνει περίπου σε ένα χρόνο από σήμερα στο Κίνημα Αλλαγής. Είναι κατώτερο των περιστάσεων»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: