11.1.21

Σχέδιο για ανοιχτά καταστήματα στις εκπτώσεις...


Στήριξη σε ένδυση, υπόδηση...

Σχέδιο για άνοιγμα καταστημάτων κατά την περίοδο των εκπτώσεων έχει η κυβέρνηση, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στη στήριξη των κλάδων ένδυσης και... υπόδησης, σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, διαπίστωσε ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, ωστόσο η κυβέρνηση έχει απόλυτο έλεγχο της οικονομίας και διαβεβαίωσε ότι «δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία», αναφερόμενος στις συνέπειες από τον κορονοϊό. Ο ίδιος σημείωσε απευθυνόμενος στους εμπόρους ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και δεν θα αφήσει κανέναν χωρίς στήριξη.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εμπόρων καθώς δεν είναι ανοιχτές οι δραστηριότητές τους στις εκπτώσεις ωστόσο εξήγησε ότι η κυβέρνηση θα το διορθώσει και πως έχει σχέδιο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και συζητούν με την επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Νέα μέτρα για μικρά καταστήματα

Ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα εντός των επόμενων ημερών, λέγοντας ότι προτεραιότητα θα δοθεί στους κλάδους της ένδυσης και της υπόδησης καθώς έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά. Ο ίδιος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και ζήτησε πίστωση χρόνου από τους εμπόρους προκειμένου να το εφαρμόσει...

ethnos.gr

Ο,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί δήλωσε ο υπουργός Ανάπυξης Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως οι ιδιοκτήτες που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία έχουν τεράστιο οικονομικό κόστος, ωστόσο η κυβέρνηση έχει απόλυτο έλεγχο της οικονομίας και δήλωσε: «Δεν θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία. Θα κάνουμε τις μεταρρυθμίσεις μας, θα γίνουν τα εμβόλια μας, θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω»...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: