27.1.21

«Πότε Βούδας, πότε Κούδας»...


Συνεχίζεται η αναζήτηση για το πρόσωπο που θα αναλάβει το ΑΠΕ. Στις διερευνητικές κρούσεις υπήρξαν  πολλές αρνήσεις από τους δημοσιογράφους που χτύπησε το... τηλέφωνό τους.

**Υπάρχουν κι άλλοι που περιμένουν στο ακουστικό τους.

**Την ιδέα για τη συγχώνευση πρακτορείου με κρατική τηλεόραση, την είχε πρώτος ο Όρμπαν στην Ουγγαρία προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων στην ΕΕ. Ρίσκο μεγάλο ένα τέτοιο σχέδιο που θα εκθέσει τη χώρα.

**To “Documento” έχει δεχθεί  πληθώρα αγωγών, χωρίς την παραμικρή αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, η οποία στην περίπτωση των “Παραπολιτικών” και μόνο έκρινε πως πρέπει να προχωρήσει στην έκδοση ανακοίνωση.

*Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε η συνεργασία της παράταξης της ΝΔ,  των Ενωμένων Δημοσιοογράφων, της ΝΕΑΣ ΕΣΗΕΑ, και της ΚΕΔ, όπως γράφει η “Αυγή” και δεν έλαβε μέρος στην ψηφοφορία η Συσπείρωση.

**Όταν, λοιπόν, η ΝΔ χρειάζεται μια σκληρή απόφαση στην ΕΣΗΕΑ, υπάρχει πάντα η λύση της ψήφου της ΝΕΑΣ ΕΣΗΕΑ, για τους “Ενωμένους Δημοσιογράφους”.

Όταν πρέπει να κινηθεί στο Κέντρο, στην διαχείριση της καθημερινότητας υπάρχει δίπλα στην παράταξη των δημοσιογράφων της ΝΔ, η Συσπείρωση, η οποία εκφράζει τους ανθρώπους που του ΣΥΡΙΖΑ.

**Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση ελέγχει την ΕΣΗΕΑ κατά επέκταση και τον ΕΔΟΕΑΠ,  ενώ στο ΕΣΡ, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει 3 μέλη, υπάρχει σιωπή που θυμίζει νορβηγικό τοπίο...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: