3.1.21

Γιατι κράζουν τον Κορκολή που πήγε στο Nτουμπάι?...



Διαβάζω πολλά για το ότι έπαιξε στο Ντουμπάι ο Κορκολής και μίλησα μαζί του γι' αυτό το θέμα.

Κατά πρώτον, δικαίωμα του καθενός να μην «πηγαίνει» τον Κορκολή σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη. Περί ορέξεως, που λένε... Αυτό, όμως, ειν' άλλο και άλλο είναι... να κανιβαλίζεται ο Κορκολής από συναδέλφους του και δημοσιογράφους.
Πάμε τώρα στο δια ταύτα: Από τον Τηλεμαραθώνιο, που είχε έρθει να παίξει, ο Κορκολής είχε πει σε μένα πως του έκατσε ένα ταξίδι - αστραπή για λάιβ στο εξωτερικό και πως ανησυχούσε μη δε γίνει και χάσουν κάποια αξιοπρεπή χρήματα τόσο ο ίδιος, όσο και οι μουσικοί του. Ακούσατε κάτι παράξενο; Εγώ κανένα!

Λοιπόν, η πρόσκληση ήταν για το μεγαλύτερο ανοιχτό κλαμπ του Ντουμπάι - ούτε καν πριβέ πάρτι δηλαδή κλπ. - όπου ο ίδιος φυσικά δεν είχε ιδέα για το αν εκεί θα ήταν ο Κωστόπουλος, ο Τσιτσιπάς ή ο Ζάχος Χατζηφωτίου. Τι να 'λεγε; «Όχι, με συγχωρείτε, δεν έρχομαι, γιατί στο κλαμπ σας θα 'ναι η ελίτ των Αθηνών;». Επαγγελματίας είναι, γιατί να μην πήγαινε τη στιγμή που δεν ήξερε κιόλας;

Θεωρώ άδικο, τρομερά όμως, να κράζεις τον Κορκολή, όταν έχει στηρίξει έμπρακτα τον αγώνα τόσο των συναδέλφων του, όσο και των ιατρών και των νοσηλευτών. Ο Κορκολής δεν πήγε εκεί για να φάει τα πολλά λεφτά του σε πριβέ πάρτι - κι αυτό να έκανε, άμα ήταν δικά του, γιατί όχι; Πήγε για να παίξει για 45 λεπτά και να φέρει κάποια χρήματα πίσω που τα 'χει ανάγκη, όπως όλοι τα 'χουμε ανάγκη την εποχή αυτή.

 Αντώνης Μποσκοϊτης

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: