17.1.21

Χανιά:50χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της...


Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής... 

 Σε ανθρωποκτονία φαίνεται να αποδίδεται ο θάνατος γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή την... Κυριακή στο σπίτι της στα Χανιά. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα οικείο πρόσωπο της 50χρονης από την Βρετανία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της. Τελικώς πήγε περίπου στις 12:00 στο σπίτι της στην κοινότητα Μεσκλά για να την εντοπίσει. Ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα αποτρόπαιο θέαμα αφού την βρήκε νεκρή με τραύματα στο κεφάλι της. 

 Στο σπίτι έφτασαν αμέσως οι αστυνομικοί, που διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης και έρευνας, με αποτέλεσμα να εξετάζουν την εκδοχή της δολοφονίας από ληστές. 

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέταση, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής που θα εξακριβώσει τις συνθήκες θανάτου της άτυχης Βρετανίδας. Μιλώντας στο Creta24.gr, o ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ανέφερε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία ενώ στο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν κακώσεις στην πρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες. 

Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, ο χώρος όπου βρέθηκε η σορός της 55χρονης είχε πάρα πολύ αίμα ενώ προς το παρόν δεν μπορεί να εκτιμηθεί το πότε διαπράχθηκε το έγκλημα, λόγω του ψύχους στον χώρο όπου βρέθηκε το θύμα. 

 Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, το τελευταίο διάστημα συζούσε με έναν αλλοδαπό και συγκεκριμένα από τη Νορβηγία, σε μία μεζονέτα στα Μεσκλά Χανίων. 

 Την ίδια ώρα, αναζητείται ο Νορβηγός σύντροφός της που έχει εξαφανιστεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: