14.1.21

«Για εσάς 300άρια, για κάποιους Ντουμπάι και γκαζιές στην Πάρνηθα»...Μια όχι και τόσο «Φιλελεύθερη» απόλυση από το Liberal...
Σε μια όχι και τόσο «φιλελεύθερη» απόλυση φαίνεται να προχώρησε το φιλοκυβερνητικό μέσο Liberal μετά από μια ανάρτηση που έγινε από τον επίσημο λογαριασμό του και κρατήθηκε για λίγη ώρα «πάνω» με την οποία γινόταν κριτική στην κυβέρνηση.

«Αν... η ποινή για ένα έγκλημα είναι ένα πρόστιμο, τότε ο νόμος προορίζεται μόνο για την κατώτερη τάξη» έγραψε το ρητό που ανέβασε το Liberal.gr στον επίσημο λογαριασμό του στο fαcebook το οποίο συνοδευόταν από την φράση: «Για εσάς 300άρια, για κάποιους Ντουμπάι και γκαζιές στην Πάρνηθα».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου πρόλαβαν να δουν την ανάρτηση πριν κατέβει και όπως είναι επόμενο έγινε αντικείμενο σχολιασμού, καθώς το συγκεκριμένο μέσο δεν έχει συνηθίσει το κοινό σε τέτοιου είδους κριτική.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του 3pointmagazine η διοίκηση του Liberal, μετά το σούσουρο, απέλυσε τον εργαζόμενο που έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση, προφανώς κατά λάθος στον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Ιστορική στιγμή! Αυτό ανέβηκε πριν από λίγο στη σελίδα του liberal.gr στο Facebook. H αγγλική φράση λέει «Αν η ποινή για…

thepressproject.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: