2.1.21

Πρωτότυπες ιδέες καταστροφών στο σύμπαν για το 2021...



Ωραία τα περάσαμε μέσα στο 2020, έτσι; Όχι. Παγκόσμια πανδημία, καθολικά lockdown, οικονομική καταστροφή, κλείσιμο των χώρων διασκέδασης και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί στην Ελλάδα μας.

Μπορεί, λοιπόν, το 2020 να έκανε μια δυνατή αρχή για τη δεκαετία, όμως θεωρώ ότι το 2021 μπορεί να... πάρει τη σκυτάλη από τον προκάτοχό του και να δώσει ακόμη περισσότερα. Δεν λέω, ο Covid-19 ήταν μια πολύ καλή αρχή, όμως η φάση «παγκόσμιος ιός» έχει παίξει πολύ στο σινεμά. Άσε που το attention span του κόσμου έχει μειωθεί, με αποτέλεσμα να περιμένουμε εναγωνίως το next big thing των καταστροφών.

Ωστόσο, δεν θέλουμε πάλι κλασικούρες τύπου πανδημία, ηφαίστεια και τέτοια. Το 2021 πρέπει να προσπαθήσει πολύ αν θέλει να μας εντυπωσιάσει και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αποφάσισα να δώσω στο σύμπαν κάποιες ιδέες για λίγο πιο πρωτότυπες καταστροφές - για να έχουμε μια ακόμη πιο όμορφη χρονιά! 

Ένα Πρωτόγνωρο Glitch να Μεταφέρει Έλληνες Ηθοποιούς σε Παραγωγές του Netflix

Φανταστείτε κάτι σαν το Y2K με μια εσάνς από A.I. Με την έλευση του 2021 εμφανίζεται ένα απρόσμενο glitch, το οποίο μπερδεύει κάποιον A.I. μηχανισμό που με τη σειρά του μεταφέρει δεδομένα και πρόσωπα σε σειρές και ταινίες του Netflix. Έτσι, από την πρώτη μέρα του 2021 θα έχει προστεθεί στα Φιλαράκια ένας έβδομος χαρακτήρας, ο Μιχαλάκης από τα «Εγκλήματα», ο οποίος αλληλεπιδρά κανονικά στις ατάκες της σειράς. Στο The Queen's Gambit θα συμπρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής έχει το δικό του stand up special. Εφιαλτικό σενάριο έτσι; 

Εμφάνιση Νέου Ιού που Μετατρέπει τους Ανθρώπους σε Pokemon

Μια μίξη διαδικτυακού και φυσικού ιού, βγαλμένη από 80's ταινία επιστημονικής φαντασίας, μετατρέπει όσους προσβάλλονται από αυτόν σε Pokemon. Ξαφνικά ο κόσμος γεμίζει από Pikachu, Pidgeot και Rattata, ενώ ο γκαντέμης φίλος σας θα προσβληθεί και θα μετατραπεί σε Jigglypuff. Η εγκληματικότητα θα αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς οι εκπαιδευτές Pokemon θα ξεχυθούν στους δρόμους, με σκοπό να τα πιάσουν όλα και κίνδυνο να κολλήσουν και να μετατραπούν και αυτοί από κυνηγοί σε θηράματα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται μάχες μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και Pokemon.

Η «Αύρα» θα πετάει νερό για να διαλύσει το πλήθος των νευριασμένων Pokemon και αυτά θα απαντούν με τον Blastoise, τα Corviknight και τα Butterfree, θα κυνηγούν τα drones της Αστυνομίας την ίδια στιγμή που θα πραγματοποιούνται μάχες σώμα με σώμα μεταξύ Mewto και Ματατζήδων. Κάπου στην άκρη του δρόμου η ομάδα «Ο.Δ.Ο.Σ.» θα έχει δημιουργήσει μια ανθρώπινη αλυσίδα, αλλά κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό είναι επικό σενάριο. 

Να Βγει ο Γκοτζίλα Από τον Θερμαϊκό

Μια καταστροφή με ελληνικό ενδιαφέρον θα ήταν το να ξεπροβάλει από τον Θερμαϊκό ο Γκοτζίλα. Πριν από λίγους μήνες είχαμε τη μαζική αυτοκτονία ψαριών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την οποία κάποιοι ειδικοί απέδωσαν και στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στα νερά λόγω της κλιματικής αλλαγής. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες στον Πειραιά ξεβράστηκε μια νεκρή φάλαινα και στην Κρήτη ένα καλαμάρι-γίγας. Αν υπάρχει ο Γκοτζίλα, νομίζω ότι το 2021 αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να εμφανιστεί. 

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, πατήστε ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: