15.12.20

Παραλήρημα στο Twitter...


«Αλλεργία» στην κριτική από τον νέο συνεργάτη του Παναγιώτη Πικραμμένου 

Με αγοραίο ύφος απάντησε χθες ο -αντικρατιστής όπως δηλώνει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο twitter- Γρηγόρης Ψαριανός σε όσους... διασκεδάζουν πλέον, με τις πολιτικές του επιλογές. Σήμερα με νέο του tweet δείχνει να απολαμβάνει το γεγονός ότι ξαναμπήκε στην επικαιρότητα. 
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο κατόρθωμα του πολιτευτή που κατάφερε να κάνει περισσότερες κομματικές μετακινήσεις και από τα άλματα μιας ακρίδας (έχει υπάρξει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού, ενώ στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ χωρίς να εκλεγεί) αποτελεί ο διορισμός ως συνεργάτης στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένου. 

Ακόμη, ο αντικρατιστής, που θα πληρώνεται πλέον από το κράτος, δε διστάζει, με άλλο tweet του, να δηλώσει ότι ο διορισμός του στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης «άπτεται μιας προσωπικής περιπτώσεως». Σωστά. Τι μας απασχολεί ποιοι στελεχώνουν τα κυβερνητικά γραφεία άλλωστε. Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο ποιο σημαντικό όπως ο ορθολογισμός του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού, Τάκη Τσουκαλά. Όπως κάνει ο συνεργάτης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρ. Ψαριανός...avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: