12.12.20

TIME: Τζο Μπάιντεν και Καμάλα Χάρις τα πρόσωπα του 2020...



Το περιοδικό TIME ανέδειξε ως «προσωπικότητες της χρονιάς» για το 2020, τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο, Καμάλα Χάρις.

Τα συγκεκριμένα δύο άτομα επιλέχθηκαν ανάμεσα από... τέσσερις υποψηφιότητες.

Αυτές ήταν του απερχόμενου Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αυτή του κινήματος εναντίον των φυλετικών διακρίσεων και των ανισοτήτων που πυροδότησε ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ στα τέλη Μαΐου στη Μινεάπολη, και αυτή του Δρ. Άνθονι Φάουτσι μαζί με στελέχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που εκτίθενται περισσότερο στην πανδημία του κορονοϊού.

Έτσι, το νέο εξώφυλλο του περιοδικού καταλαμβάνει ολόκληρο φωτογραφία των Μπάιντεν και Χάρις πλάι-πλάι, με τον τίτλο να αναφέρει πως «Αλλάζουν την ιστορία της Αμερικής» (Changing America’s Story).

Επίσης, το TIME υπογραμμίζει στο άρθρο του, πως ο πρώην αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας από τους ελάχιστους υποψήφιους στην αμερικανική ιστορία που κατάφερε να κερδίσει πρόεδρο που διεκδικούσε δεύτερη θητεία. Δηλαδή είναι μόλις η δέκατη φορά που συμβαίνει αυτό.

Παράλληλα, αναφέρει ότι ο Τζο Μπάιντεν «ήταν ίσως ο μοναδικός δημοκρατικός υποψήφιος που μπορούσε να ανακτήσει κάποιο από το χαμένο έδαφος μεταξύ των λευκών, κοινωνικά συντηρητικών ψηφοφόρων που κυριαρχούν στις πολιτείες- κλειδιά της “ζώνης της σκουριάς”», κατά το περιοδικό.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News - Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
«Μαζί, (οι Μπάιντεν και Χάρις) πρόσφεραν αποκατάσταση και ανανέωση ταυτόχρονα και η Αμερική αγόρασε αυτό που πούλαγαν», προσθέτει το κείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: