1.12.20

Το σκέφτεστε να έκανε ο Τσίπρας mountain bike...


...κι η Περιστέρα μότο-κρος;...

ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν θα πω για τα θύματα, τους διασωληνωμένους, τις ΜΕΘ κτλ. Οχι. Δεν θα πω ούτε για εσάς κι εμάς που δεν τολμάμε να αλλάξουμε Δήμο («τρόπος του λέγειν») ακόμα και... περπατώντας γιατί απαγορεύεται και θα πέσει πρόστιμο.

Δεν θα πω ούτε καν για τον τρόπο που σκέφτονται ο κ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του, να τρέχουν στην Πάρνηθα εν μέσω απαγορεύσεων, να κάνουν mountain bike και motor cross προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Και δεν θα πω ούτε καν για τον παραλογισμό να μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να πηγαίνει μαζί με πολλούς άλλους για ποδήλατο στην Πάρνηθα ενώ στον φίλο μου τον Σάκη στην Κυπαρισσία, που ζει δίπλα ακριβώς στη θάλασσα (στα 10 μέτρα στην κυριολεξία), να του απαγορεύεται να βουτήξει μόνος του για ψάρεμα.

Θα πω όμως για τα ΜΜΕ που κάνουν γαργάρα τις εξοργιστικές υπερβολές του πρωθυπουργού.

Το σκέφτεστε τι θα γινόταν στα κανάλια αν βλέπαμε τον Αλέξη Τσίπρα σε ποδηλατάδα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα σε μότο κρος στην Πάρνηθα, τις μέρες που η πανδημία έχει φουντώσει και είμαστε όλοι εσώκλειστοι, φρικαρισμένοι, στα σπίτια μας; Θα άφριζαν. Τώρα, όμως, τσιμουδιά. Κακό δικό τους θα μου πείτε, αυτά ξεφτιλίζονται. Σωστά... 
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: