25.12.20

Μυστήριο με την πινακίδα «COVID19»...


...μιας εγκαταλελειμμένης πολυτελούς BMW στην Αυστραλία...

Αίνιγμα για τους υπεύθυνους των χώρων στάθμευσης στο αεροδρόμιο της Αδελαΐδας αποτελεί, εδώ και μήνες, μια λιμουζίνα BMW η οποία φέρει πινακίδες κυκλοφορίας «COVID19». Το αυτοκίνητο παραμένει σταθμευμένο στο ίδιο σημείο τουλάχιστον από τον... περασμένο Φεβρουάριο, δηλαδή πριν διαδοθεί η κωδική ονομασία του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο.

Τα στοιχεία για το αυτοκίνητο και τον ιδιοκτήτη του είναι συγκεχυμένα και οι αρχές του αεροδρομίου διεξάγουν έρευνα, ιδιαίτερα αφ’ ότου το κάλυμμα με το οποίο ήταν σκεπασμένη η BMW παρασύρθηκε από δυνατό άνεμο -οπότε και αποκαλύφθηκε η μυστηριώδης πινακίδα.

Δεν είναι σαφές ποιος είχε την προφητική ικανότητα -αλλά και τι μήνυμα ήθελε να στείλει και σε ποιους- να επιλέξει τον συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας, σε μια κατά παραγγελίαν πινακίδα. Υπενθυμίζεται ότι ο COVID-19 έκανε επισήμως ντεμπούτο για τη διεθνή κοινή γνώμη στις 11 Φεβρουαρίου 2020. Έναν μήνα αργότερα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απέδωσε τον χαρακτηρισμό «πανδημία» στη διάδοση του νέου κορονοϊού.

Ωστόσο κάποιος, άγνωστος μέχρι στιγμής, είχε τη διορατικότητα να «βαφτίσει» την πανάκριβη γερμανική λιμουζίνα του με την ονομασία του φονικού ιού. Εικάζεται ότι ο ιδιοκτήτης της BMW θα πρέπει να είχε καταχωρίσει το αυτοκίνητο με τη συγκεκριμένη πινακίδα γύρω στο Σεπτέμβριο του 2019, όταν ο κορωνοϊός δεν είχε κάνει την εμφάνισή του ούτε στη Γουχάν της Κίνας...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: