13.12.20

Πρώτα η Λαμία και μετά η ΑΕΚ...



Αυτό είναι το πνεύμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό, με αφορμή τη μεσοβδόμαδη… υποχρέωση με την «Ένωση» για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν... εκτός έδρας τους Λαμιώτες για την 12η αγωνιστική της Super League, με στόχο φυσικά ένα γρήγορο γκολ που θα φέρει νωρίς το «τρίποντο» και στη συνέχεια να γίνει διαχείριση από τον Πέντρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ (15:00, Novasports 1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να κάνει μόλις μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Τιάγκο Σίλβα θα πάρει τη θέση του Μαντί Καμαρά. Από εκεί και πέρα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο και Χολέμπας. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Εμβιλά και ο Μπουχαλάκης, με τον Βρουσάι και τον Μασούρα στα δύο άκρα. Ως σέντερ φορ θα αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Μπα, Παπαδόπουλος, Ανδρούτσος, Σουρλής, Καμαρά, Πέπε, Λοβέρα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς και Σουντανί.

Εκτός έμειναν ο Φορτούνης, ο οποίος είναι αμφίβολος και για την Τετάρτη, ο ανέτοιμος Βινάγκρε που δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί και οι Βαλμπουενά, Χασάν και Μπρούνο με τα γνωστά προβλήματά τους.

πηγη sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: