13.12.20

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Κυριακή, σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια και το Αιγαίο. Τα... φαινόμενα, τα οποία θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, στα βορειοδυτικά από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική συννεφιά με βροχές και καταιγίδες
  
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ τοπικά 7 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με βροχές
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανώς τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και αργότερα βορειοδυτικοί που θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: