24.12.20

«Ανεβάζει» τους εξοπλισμούς ο Τσίπρας...


Παρότι αυτή τη φορά η ανάγκη ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων συναντά την συναίνεση της κοινής γνώμης εξαιτίας της παροξυμμένης κατάστασης στα... ελληνοτουρκικά, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να ποντάρει πολιτικά στα εξοπλιστικά. 

Για τον λόγο αυτό και παρά τις ευαίσθητες ισορροπίες που αφορούν και στις διεθνείς σχέσεις της χώρας (εκείνος, για παράδειγμα, καλλιέργησε πρώτος την στενή σχέση της Ελλάδας με τον Μακρόν και τη Γαλλία…), ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να μην αφήσει την κυβέρνηση σε χλωρό κλαρί: για τον λόγο αυτό, άλλωστε, έφτασε στο σημείο να καταγγείλει στην ιστοσελίδα militaire ότι «όσα γίνονται τώρα στα εξοπλιστικά δεν γίνονταν ούτε την περίοδο των μεγάλων σκανδάλων στα εξοπλιστικά». 

Μάλιστα, φαίνεται ότι στην Κουμουνδούρου έχουν φτάσει πληροφορίες για ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται από… παντού η κυβέρνηση, καθώς οι γνωστοί «ποντικοί» των εξοπλιστικών πιέζουν για «deals» τώρα που η Ελλάδα έχει… βγει στην αγορά για ψώνια. Πολλώ δε μάλλον όταν αυτά τα «ψώνια» αθροίζουν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: