16.12.20

«Πάρτε το αλλιώς»...


Ιδιαιτέρως σκληρός ήταν στην ομιλία του στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλος Γερουλάνος.

Τονίζοντας με... νόημα ότι «ο Αυταρχισμός έχει πατέρα τον Αλάθητο και μητέρα τη Βιασύνη», ο πρώην υπουργός κάλεσε τους συναδέλφους του της πλειοψηφίας να ‘το πάρουν αλλιώς’ και να αλλάξουν πορεία λειτουργίας. «Πρώτον, κάντε αυτό που κάνουμε εμείς : Βγείτε στον δρόμο. Η Αθήνα δεν ζει στα στούντιο του Σκαι, ούτε στο Μπάντεν Μπάντεν. Αν θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει στην πόλη σας περπατήστε την και ακούστε τι σας λέει ο κόσμος. Τις ελπίδες και τις αγωνίες του», είπε. 

«Δεύτερον, υπηρετήστε ένα στιβαρό όραμα», συνέχισε, ζητώντας να αναρωτηθούν πού θέλουν την πόλη σε τρία χρόνια και να απαντήσουν όχι με αμιγώς διαχειριστικό τρόπο, αλλά με οραματικό σχέδιο, που θα φέρει περισσότερο κόσμο να βοηθήσει στο έργο τους. «Και τρίτον, ότι δεν είναι δική σας αρμοδιότητα κάντε το. Μη μένετε στα πεζοδρόμια και τα σιντριβάνια», σημείωσε, καταλήγοντας ότι το δράμα του κόσμου της Αθήνας μετά την υγειονομική κρίση δεν θα ξετυλιχθεί εκεί…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: