28.12.20

Αγριεύει ο καιρός!...


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στα εργασιακά, όπου σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η κυβέρνηση προτίθεται να... 
τα καταργήσει τελείως, γιατί δεν αξίζει κιόλας να κρατάνε ολόκληρο υπουργείο χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης. Μπορεί ο κ. Βρούτσης να κάνει τα πάντα για να μείνει, αλλά όλα δείχνουν πως θ’ ακολουθήσει την πορεία των πολιτικών του: θα βγει δηλαδή κι αυτός στην ανεργία. 

Βαθμιαία ο καιρός θ’ αλλάζει και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές της κυβερνητικής αναλγησίας, κυρίως στον τομέα της εκπαίδευσης. Η Καμερέως θέλοντας ν’ αφήσει όνομα στην εκπαιδευτική απορύθμιση της χώρας, θ’ αφήσει και κάτι αστυνομικούς εντός Πανεπιστημίων και κάτι πανεπιστημιακούς εκτός και κάτι φοιτητές στα κάγκελα και κάτι μαθητές ξύλα απελέκητα. Αίθριος προβλέπεται ο καιρός μόνο για ιδιωτικά σχολεία, ΙΕΚ, Πανεπιστήμια. Οσοι μένετε κοντά τους, βάλτε μπουγάδα: θα βγάλει ήλιο! 

Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει και την υπόλοιπη χώρα του Μητσοτάρχα του Ανέμελου και κυρίως τα αγαπημένα του υπουργεία: το «Δώσε ξύλο στον πολίτη» και στο «Οξω ΕΣΥ, μέσα ΕΓΩ»: Κάπως πάνε να του κουνηθούν κάτι πανεπιστημιακοί σύλλογοι που δεν θέλουν στα Πανεπιστήμια την αστυνομία του Μάικλ, αλλά αυτός παρά το «βαρομετρικό χαμηλό», ανακοίνωσε (πάντα σε πνεύμα διαλόγου και δημοκρατίας) πως: «Θέλει αρετήν και τόλμην για να τα βάλετε με τον Χρυσοχοΐδη, γατάκια!». 

Από κοντά και ο Αγιος Βασίλης ο Κικίλιας, που αφού ξεμπέρδεψε με το ΕΣΥ, επέστρεψε στο ΕΓΩ κι έζησε αυτός καλά και μόνο καλά και μόνο αυτός και για πάντα καλά. Α! Να μην ξεχάσω: Χιόνια θα πέσουν και στα βορειοδυτικά ορεινά. Κουμπωθείτε, παιδιά!...

Νόρα Ράλλη
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: