14.12.20

Η Αθήνα δεν είναι Μπάντεν - Μπάντεν...


Δριμεία κριτική κατά του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα... 
εκατοντάδες χιλιάδες νέα ραβασάκια με κλήσεις που στέλνει παραμονές εορτών και μεσούσης της πανδημίας, και μάλιστα με υπηρεσίες courier. Η Αθήνα δεν είναι Μπάντεν - Μπάντεν, οι πολίτες δεν αντέχουν άλλες παράλογες επιβαρύνσεις μέσα στην κρίση, τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους ο Τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών υπευθύνος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Μίλτος Χατζηγιαννάκης. «Τα ποσά για τις φιέστες, τους μεγάλους περιπάτους και τους χρυσοποίκιλτους στολισμούς δεν φαίνεται να βγαίνουν για την παράταξη του BadenBaden που δεν έχει επίγνωση του τί συμβαίνει στη Αθήνα», τονίζουν μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά η δήλωσή τους: «Να μην τονώσει την Χριστουγεννιάτικη αγορά της Αθήνας επιθυμεί όπως φαίνεται ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης με τις νέες 770.000 κλήσεις που αναμένεται να στείλει στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου. Μετά από τις 100.000 ετεροχρονισμένες κλήσεις που ήρθαν στα σπίτια των συμπολιτών μας τον Νοέμβριο για παραβάσεις που αφορούσαν μέχρι και τα έτη 2015 – 2016, ο Δήμος Αθηναίων σύμφωνα με δημοσίευμα σε σημερινή εφημερίδα θα στείλει με ιδιωτική εταιρεία courier άλλες 770.000 κλήσεις. Οι ετεροχρονισμένες κλήσεις έχουν δημιουργήσει κύμα αντιδράσεων που έχει φτάσει στον Πρωθυπουργό και σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης με ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας δεκάδων πολιτών, η οποία δικαιολογημένα κάνει λόγο για παραβίαση των αρχών διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης. 

Είναι άξιο απορίας πώς ο Δήμος Αθηναίων επιλέγει αυτή τη χρονική συγκυρία που η νέα οικονομική κρίση βρίσκεται anteportas και ο κόσμος της αγοράς, έχοντας πληγεί ανεπανόρθωτα από την πανδημία, προσπαθεί χωρίς καμία στήριξη να ανασάνει την περίοδο των Χριστουγέννων, να τιμωρεί καταχρηστικά τους πολίτες του. Τα ποσά για τις φιέστες, τους μεγάλους περιπάτους και τους χρυσοποίκιλτους στολισμούς δεν φαίνεται να βγαίνουν για την παράταξη του BadenBaden που δεν έχει επίγνωση του τί συμβαίνει στη Αθήνα. Γι' αυτό τον λόγο η παράταξη «Αθήνα ψηλά» του κ. Μπακογιάννη καλό θα ήταν να κατέβει από εκεί ψηλά που βρίσκεται στις γειτονιές και τις αγορές της Αθήνας και να στηρίξει τοπικές κοινωνίες και τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά»...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: