27.12.20

Γερμανός πιλότος σχημάτισε μία σύριγγα στον ουρανό...


Για να τιμήσει την έναρξη των εμβολιασμών στην Ευρώπη... 

Ο Γερμανός πιλότος Samy Kramer κατάφερε να σχηματίσει με το αεροπλάνο του μία τεράστια σύριγγα στον ουρανό, υπενθυμίζοντας σε όλους την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού κατά του... κορωνοϊού στην Ευρώπη. 

 Ο 20χρονος πιλότος χαρτογράφησε τη διαδρομή των 200 χλμ, που θα χρειαζόταν να διανύσει προκειμένου να κάνει την ιδιαίτερη αυτή πτήση. Η διαδρομή σε σχήμα σύριγγας εμφανίστηκε στην διαδικτυακή τοποθεσία flightradar24. 

 «Υπάρχουν ακόμη σχετικά πολλοί άνθρωποι που αντιτίθενται στον εμβολιασμό και η δράση μου μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για αυτούς να σκεφτούν καλύτερα το θέμα», δήλωσε ο Kramer στο Reuters TV την Κυριακή, προσθέτοντας ότι η πτήση του δεν πρέπει να νοηθεί ως άμεση κλήση για εμβολιασμό. ADVERTISING «Ίσως να είναι μία ένδειξη χαράς (η έναρξη των εμβολιασμών) επειδή η αεροπορική βιομηχανία έχει πληγεί αρκετά από την πανδημία», δήλωσε ο Kramer. 

 Η Γερμανία ξεκίνησε επίσημα την εκστρατεία εμβολιασμού COVID-19, όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχεδιάζει να διανείμει περισσότερες από 1,3 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στις τοπικές υγειονομικές αρχές έως το τέλος του τρέχοντος έτους και περίπου 700.000 την εβδομάδα από τον Ιανουάριο...

 Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: