14.12.20

«Δεν είχαμε συζητήσει για τα νυχάδικα»...


Ο Γώγος «αδειάζει» την κυβέρνηση...

 Μιλώντας ενόψει της αυριανής επαναλειτουργίας των καταστημάτων μανικιούρ-πεντικιούρ, ο κ. Γώγος τόνισε ότι «δεν... ερωτήθηκε η επιτροπή σχετικά». 

«Δεν είχαμε συζητήσει για τα νυχάδικα, είχαμε συζητήσει για τα κομμωτήρια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γώγος. «Κατ’ αναλογία, αν κι αυτά θα μπουν στην ίδια κατηγορία είναι θέμα της πολιτείας να αποφασίσει. Το κύριο είναι ότι δεν πρέπει να αυξηθεί η κινητικότητα με όλα αυτά, θέλει μεγάλη προσοχή, μέτρα πρόληψης» τόνισε ο καθηγητής.

 Ερωτηθείς εκ νέου πώς την Παρασκευή κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι δεν θα ανοίξουν τα καταστήματα περιποίησης νυχιών και σήμερα ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία τους, ο κ. Γώγος επανέλαβε ότι «δεν τέθηκε καν τέτοιο θέμα» στην Επιτροπή.

 Σχολιάζοντας την πίεση που υπήρξε για την «ανάκληση» της απόφασης για τα καταστήματα αυτά, ο κ. Γώγος σημείωσε πως «όλες οι κατηγορίες που πλήττονται (και οι επιχειρήσεις και η Εκκλησία για παράδειγμα) σίγουρα έχουν κάποιες αντιρρήσεις για τα μέτρα αλλά η στάση (σ.σ. Της Πολιτείας) πρέπει να είναι σταθερή, τα πράγματα είναι δύσκολα. 

Η μικρή ύφεση που υπάρχει και σταθερά συνεχίζεται, αυτή πρέπει να τη διατηρήσουμε με μεγάλη προσπάθεια και προσοχή. Αν συμβεί οποιαδήποτε έξαρση τα αποτελέσματα θα είναι δυσβάσταχτα» υπογράμμισε... 

 Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: