30.12.20

«Θρίλερ» με το πτώμα στη βαλίτσα...


Σήμερα η νεκροτομή...

Ενα πραγματικό θρίλερ κρύβεται πίσω απο την εξαφάνιση και δολοφονία της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα διπλωμένη μέσα σε βαλίτσα σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τα Βίλια. Το... πτώμα, δεν φέρει εμφανείς κακώσεις, όμως η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα θα δώσει στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών στοιχεία για να μπορέσουν να λύσουν το γρίφο.

Σε πρώτη φάση προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ της γυναίκας έτσι ώστε να βάλουν στο μικροσκόπιο πρόσφατες εξαφανίσεις γυναικών απο την περιοχή της Αττικής. Όλα δείχνουν ότι η περίπτωση της γυναικας στη βαλίτσα, μία απο τις μοναδικές στα ελληνικά χρονικά, θα παρει χρόνο στην έρευνα καθώς πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυνατό γρίφο και τα σενάρια που εξετάζονται είναι πολλά.

Απο το να πρόκειται για μια αλλοδαπή που βρέθηκε σε λάθος σημείο, την λάθος ώρα μέχρι μια πολύ προσωπική υπόθεση που ο δράστης ή οι δράστες θέλησαν να λύσουν παίρνοντας τη ζωή της και πετώντας το πτώμα σε μια βαλίτσα στο δάσος.

Η ημερομηνία που έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα θα προσδιοριστεί απο την ιατροδικαστική και ίσως οδηγήσει σε νέα δεδομένα.

Υπενθυμίζεται οτι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε απο κυνηγούς χθες το απόγευμα σε ερημική τοποθεσία και ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: