23.12.20

Οι αθεόφοβοι και το εμβόλιο...


Θανάσης Καρτερός

Ας αφήσουμε τα ψέματα που κρύβει αυτή η προπαγάνδα. Το πόσες δόσεις και πότε θα έρθουν. Άρα το πότε θα υπάρξει η ποθητή ανοσία

Με το πένθος για χιλιάδες νεκρούς να καταθλίβει, με το σύστημα Υγείας να ασφυκτιά και την ανασφάλεια να συνοδεύει κάθε βήμα μας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τραμπαλίζεται σε πολλά, αλλά δεν αποχωρίζεται τα βασικά. Πρώτον, να βολέψει τους τοκιστές της... πολιτικής της, όπως σχολάρχες, κολεγιάρχες, μιντιάρχες, κλινικάρχες, ολιγάρχες. Κοντά σ’ αυτούς, και τα δικά της παιδιά. Και δεύτερον, με αριθμητή τα άριστα ΜΜΕ της, να χώσει όσους περισσότερους μπορεί στον παρονομαστή του Μωυσή: να κάνει τους άριστους αρεστούς ακριβώς σ’ αυτούς που πληρώνουν τα σπασμένα της αριστείας τους. Να επιβάλει ένα μητσοτακικό Σύνδρομο της Στοκχόλμης, έτσι που να αγαπήσουμε αυτούς που μας κρατούν ομήρους.

Κύριο εργαλείο γι’ αυτό, το εμβόλιο. Που μπορεί ακόμα να μην το είδαμε. Μπορεί να διαβάζουμε ότι θα έρθει κάποια στιγμή. Αλλά κανένα πρόβλημα για τη χυδαία, προπαγάνδα της εξ εμβολίου σωτηρίας. Κανένα πρόβλημα για τις γλωσσοκοπάνες που περιγράφουν περισπούδαστα και περιδιαγραμμάτου το σύστημα διανομής των δόσεων που δεν έχουμε. Κανένα πρόβλημα για την εξύμνηση των αρίστων που μας φέρνουν το εμβόλιο, αλλά και για τη γενναιότητα του αρχηγού τους, που θα εμβολιαστεί πρώτος. Το εμβόλιο, εν ολίγοις, που προορίζεται να προστατέψει εμάς από τον κορωνοϊό, επιστρατεύεται να προστατέψει την κυβέρνηση από μας.

Ας αφήσουμε τα ψέματα που κρύβει αυτή η προπαγάνδα. Το πόσες δόσεις και πότε θα έρθουν.  Άρα το πότε θα υπάρξει η ποθητή ανοσία. Ακόμα και το πόση δημοκρατία θα ξοδέψουμε εν ονόματι της πανδημίας. Το θέμα είναι ότι, με τον χυδαίο, διχαστικό και προκλητικά ιδιοτελή τρόπο που χειρίζονται το εμβόλιο, ενισχύουν το ρεύμα καχυποψίας. Αφού ΑΥΤΗ η κυβέρνηση και ΑΥΤΟΣ ο πρωθυπουργός το προπαγανδίζουν με ΤΕΤΟΙΟΝ τρόπο, κάτι ύποπτο συμβαίνει. Που πάει να πει ότι το εμβόλιο, που μόνο οι επιστήμονες είναι ειδικοί να το κρίνουν, μολύνεται με την αναξιοπιστία της κυβέρνησης.  Έτσι που στους λίγους «ψεκασμένους» να προστίθενται πολλοί προβληματισμένοι. Ανάμεσά τους και πλήθος υγειονομικών.

Βουλώστε το, θα πει ο ψυλλιασμένος. Αφήστε στους επιστήμονες αυτή την ευαίσθητη υπόθεση. Αφήστε το εμβόλιο μακριά από τη βουλιμία σας. Δεν θα εισακουστεί, δυστυχώς. Γιατί το εμβόλιο της υπευθυνότητας για τέτοιους αθεόφοβους δεν έχει κατασκευαστεί ακόμα...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: