8.12.20

Αισχρή δήλωση του δημάρχου Ζακύνθου...


Χαρακτήρισε «σακατεμένους» τα ΑμεΑ...

Σάλος έχει προκληθεί από δήλωση του δημάρχου Ζακύνθου ο οποίος χαρακτήρισε «σακατεμένους» τα ΑμεΑ και γενικότερα τα άτομα που συγκαταλέγονται στις... ευπαθείς ομάδες, στην προσπάθειά του να βρει επιχειρήματα γιατί αντιδρά στην επιδοτούμενη με έως και 90% πρόσληψή τους.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ζακύνθου, απευθυνόμενος σε συνομιλήτριά του, είπε: «Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ, έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά. Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με αυτούς θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».

Ο ανοίκειος χαρακτηρισμός εκτοξεύθηκε από τον Νικήτα Αρετάκη κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στις 20 Νοεμβρίου για την επιχείρηση Ύδρευσης και Ηλεκτρισμού Ζακύνθου (ΔΕΥΑΖ), έγινε μια συζήτηση να προσληφθούν σε αυτή μέσω ΟΑΕΔ άτομα με ευπάθειες και ΑμεΑ...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: