5.12.20

Πληρώνεις τώρα, πίνεις μετά...



40.000 ευρώ συγκέντρωσε το miniBAR στη Μαδρίτη μετά την ασυνήθιστη ιδέα που είχε ο ιδιοκτήτης του.
Το μπαρ το οποίο βρίσκεται στην οδό Mesón de Paños, κοντά στην... πλατεία Mayor, κάλεσε στα τέλη Οκτωβρίου μέσω video τους πελάτες του να βοηθήσουν προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Έτσι, 400 πιστοί θαμώνες προπλήρωσαν τα ποτά και το φαγητό τους και θα τα απολαύσουν όταν θα είναι ελεύθεροι να διασκεδάσουν.




Ο ιδιοκτήτης του μπαρ Nacho Bustos, σημείωσε ότι «δημιουργήθηκε μία λίστα με τις πληρωμές και οι πελάτες το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν είναι να δώσουν στον σερβιτόρο τον αριθμό του τηλεφώνου τους, ώστε να συμψηφιστεί η προπληρωμή τους με τον λογαριασμό που θα κάνουν την ημέρα που θα επισκεφθούν το μπαρ».

«Βοηθάς τον γείτονά σου, το φίλο σου, τους κατοίκους της γειτονιάς σου ή της πόλης σου. Βοηθάς για να σώσεις επιχειρήσεις και παράλληλα πολλές οικογένειες, οπότε βοηθάς αρκετά», είπε ο Iván López, ένας από τους πελάτες.

Το μπαρ πάντως για να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν, προσφέρει και δώρα όπως μπουκάλια κρασιού, μάσκες με το λόγοτυπό του και πολύχρωμα γλαστράκια φτιαγμένα στο χέρι σαν και εκείνα που κοσμούν την πρόσοψή του.

 
 loaded.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: