16.12.20

Δε μετανιώνει για τις κλήσεις...


Μπορεί να έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα στα πολιτικά γραφεία όλων των κομμάτων για την… «βροχή» κλήσεων που αποστέλλει σε πολίτες ο δήμος Αθηναίων, ωστόσο ο Κώστας Μπακογιάννης δεν κάνει πίσω. 

Καίτοι αυτές οι... 770.000 κλήσεις από παλιότερες παρανομίες φτάνουν στους παραλήπτες τους σε μία συγκυρία με χιλιάδες «λουκέτα», με ύφεση, με ανεργία, καραντίνα και γενικευμένη μείωση των εισοδημάτων, ο πρώτος δημότης της Αθήας… δεν καταλαβαίνει τίποτα. 

«Εμείς οφείλουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα, κατά το νόμο, να στέλνουμε ειδοποιητήρια για κλήσεις. Δεν είναι μόνο οι κλήσεις της Δημοτικής αστυνομίας, είναι και η κλήσεις της ΕΛ.ΑΣ. Για αρκετά χρόνια, από το 2016 ή το 2017 μέχρι τώρα, ο Δήμος Αθηναίων είχε επιλέξει -προφανώς συνειδητά γιατί δεν ήθελε να χαλάσει την καρδιά κανενός- να μην στέλνει κλήσεις. 

Έλα όμως που αν δεν τις στείλουμε τώρα, τα αρμόδια στελέχη και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για το αδίκημα της απιστίας. 

Γιατί αυτός είναι ο νόμος», μας ενημέρωσε χθες. Πάντως, για να μην αδικεί ο Neo τον δήμαρχο Αθηναίων, προανήγγειλε ότι με πρωτοβουλία του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, οι δόσεις για εξόφληση των παλιών κλήσεων θα γίνουν από 24, 120. Πάλι καλά δηλαδή…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: