6.12.20

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Κυριακή, στα ανατολικά προβλέπονται τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες. Στα  δυτικά από το... απόγευμα τοπικές βροχές στο Ιόνιο, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τη νύχτα πιθανώς να είναι ισχυρές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα ενισχυθούν, στο Ιόνιο 7 με 8 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα νότια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 22 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 21 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική παροδική συννεφιά με πιθανή βροχή το βράδυ
  
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών προς το δράδυ ενώ το πρωί και το βράδυ η ορατότητα θα είναι θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική συννεφιά με λίγες βροχές
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και αργότερα 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: