15.12.20

Ξενοδοχειακές «ντρίπλες» για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων...Πλησιάζουν οι μέρες των εορτών και τα καταστήματα εστίασης εξακολουθούν να βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς με απόφαση της κυβέρνησης απαγορεύεται η φυσική παρουσία πελατών.

Όμως, τα... αυστηρά περιοριστικά μέτρα, δε μοιάζουν να πτοούν τους υπευθύνους του Hilton που εν μέσω καραντίνας προτρέπουν τους υποψήφιους πελάτες σε «μια ''απόδραση'' εντός Αθηνών που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση (...) πρωινό στο Βυζαντινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο» στα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

 

 Το θέμα έφερε στην επιφάνεια το news247.gr με κύκλους της ξενοδοχειακής μονάδας να αναφέρουν πως πρόκειται για μια «νόμιμη διαδικασία καθώς επιτρέπεται η λειτουργία των εστιατορίων των ξενοδοχείων αποκλειστικά για όσους διανυκτερεύουν σε αυτά». 

 Το νόμιμο και το ηθικό 

 Με την κυβέρνηση να προτρέπει τους πολίτες να εορτάσουν στα σπίτια τους με περιοριστικά μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του ιού ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργος Καββαθάς, όπως διαβάζουμε στο news247.gr, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Ανάπτυξης τονίζοντας παράλληλα πως «είναι διαφορετικό να προσφέρεις τις υπηρεσίες εστίασης σου σε κάποιους που ταξιδεύουν και δεν έχουν άλλη επιλογή (...) και άλλο να διαφημίζεις στους κατοίκους του νομού σου (...) έλα να κάνεις ρεβεγιόν σε εμένα όταν οι υπόλοιποι είναι κλειστοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: