1.12.20

Το μάνατζμεντ των... αρίστων...


Από που να το πιάσεις και πού να το αφήσεις για το τι γίνεται στην ΕΡΤ των Ζούλα - Γαμπρίτσου που παραδίδουν... μαθήματα μάνατζμεντ από την ημέρα που ανέλαβαν. 

Ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης και η... αν. τομεάρχης, Αναστασία Γκαρά, το έπιασαν από το κλείσιμο του ERTSports που θεωρείται επίτευγμα της νέας διοίκησης (ένα από όλα) και σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Το ΕΡΤSports συνεισέφερε ουσιαστικά στην αύξηση της συνολικής τηλεθέασης της ΕΡΤ μιας και συγκέντρωνε σε μια τηλεοπτική στέγη την πλειοψηφία των δικαιωμάτων μετάδοσης και αξιοποίησης πολλών αθλητικών γεγονότων. Δικαιώματα που, ιδιαίτερα στην ελληνική αγορά, αποτελούν πολύ ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και με το οποίο τα συνδρομητικά κανάλια, έχουν χτίσει το μεγαλύτερο μέρος της συνδρομητικής τους βάσης.

Επιπλέον, η κατάργηση του ΕΡΤSports μεταθέτει στις πλάτες της ΕΡΤ3 (το μόνο περιφερειακό κανάλι) και δευτερευόντως της ΕΡΤ1 έναν τεράστιο όγκο αθλητικών μεταδόσεων α) ακυρώνοντας στην πράξη τον χαρακτήρα της ΕΡΤ3, β) περιορίζοντας την ενημέρωση και την ανάδειξη θεμάτων της περιφέρειας και γ) διασπείροντας το αθλητικό τηλεοπτικό κοινό, που ήταν συγκεντρωμένο σε ένα κανάλι, σε διάφορες τηλεοπτικές ζώνες άλλων μη αθλητικών καναλιών. Κάτι που δεν το λέει κανείς και… άριστη πρακτική τηλεοπτικού μάνατζμεντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: