8.12.20

Μεγαλοπρεπές άδειασμα από τη Ντ. Μπακογιάννη στη Ν.Δ...


...για τη «βίλα στα Λεγραινά»... 

 Η πρώην υπουργός, με τεράστια εμπειρία στον πολιτικό στίβο, αρνήθηκε να ακολουθήσει το επικοινωνιακό μοτίβο της Πειραιώς... αδειάζοντας μεγαλοπρεπώς το ίδιο της το κόμμα με αφορμή το σίριαλ των τελευταίων ημερών περί μετακόμισής του Αλέξη Τσίπρα σε «βίλα» στο Σούνιο. 

 «Δεν σχολιάζω εγώ τέτοια θέματα. Είναι προσωπικά θέματα. Οι αποφάσεις των πολιτικών είναι δικές τους, αν θέλει να πάει να νοικιάσει ένα σπίτι να πάει για όνομα του θεού, δεν νομίζω πως θα ενταχθεί μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση, τουλάχιστον όχι από εμένα!» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1». 

Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία, τους οποίους κατηγόρησε για εργαλειοποίηση ψευδών ειδήσεων και λαϊκισμό. 

 Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα το μισθωτήριο της συγκεκριμένης οικίας και καλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει και εκείνος «τα μισθωτήρια συμβόλαια που τον αφορούν, τα έξοδα συντήρησης των δεκάδων ακινήτων που έχει στη κατοχή του και ειδικότερα για τα δάνειά του και τις σχετικές ρυθμίσεις αποπληρωμής»... 

 Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: