8.12.20

Άνοιξε ο δρόμος για τις καταθέσεις Βενιζέλου και Λοβέρδου...


Υπόθεση Novartis... 

 Tην ερχόμενη Παρασκευή, 11/12 θα προσέλθει να καταθέσει στις 11 π.μ. ενώπιον της αρεοπαγίτου του Δικαστικού Συμβουλίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, ο... πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και την ερχόμενη Δευτέρα, 14/12 (11 π.μ.) ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.

 Όταν είχε ανακύψει το εν λόγω ζήτημα η εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου Β. Θεοδώρου είχε ταχθεί υπέρ της άποψης ότι ο εισαγγελεύς σύμφωνα και με το Ποινικό Κώδικα, έχει δικαίωμα υποβολής ερωτήσεων. 

 Το Δικαστικό Συμβούλιο, με το εν λόγω βούλευμά του, αποφάνθηκε κατά πλειοψηφία 3-2 ότι ο εισαγγελέας δεν έχει δικαίωμα υποβολής ερωτήσεων, αλλά έχει υποχρέωση να παρίσταται. Παράλληλα, όμως «ξεμπλοκάρισε» η όλη διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων που είχε ανασταλεί μέχρι την έκδοση του επίμαχου βουλεύματος.

 Κατά συνέπεια την ερχόμενη Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 (11 π.μ.) θα προσέλθει να καταθέσει ενώπιον της αρεοπαγίτου του Δικαστικού Συμβουλίου Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και την ερχόμενη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 (11 π.μ.) θα προσέλθει να καταθέσει ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος... 

 Πηγή: ΑΠΕ_ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: