27.12.20

Δάσκαλε που δίδασκες...


Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανειλημμένα εμφανίζεται επικριτικός απέναντι στους πολίτες σχετικά με την πιστή τήρηση των μέτρων για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας όμως... δεν είναι η πρώτη φορά που εκτίθεται στις κάμερες να παραβιάζει τους κανόνες που πρέπει απολύτως να τηρούνται από όλους, αλλά ο ίδιος παραβλέπει να εφαρμόζει όλες τις φορές, όπως ζητά επιτακτικά από τους πολίτες. 
 Αυτή τη φορά οι κάμερες «συνέλαβαν» τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του χθες στις εγκαταστάσεις της Συνεταιριστικής Φαρμακαποθήκης Ηπείρου για τη μεταφορά και τοποθέτηση των ψυγείων για τα εμβόλια κατά του Covid-19. 
 Ο Ν. Χαρδαλιάς αφού χαιρέτισε, με τον αγκώνα, τους αξιωματικούς του Στρατού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, όταν έφτασε μπροστά στον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καρχιμάνη και στον τοπικό διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Μαυρογιώργο, αγνόησε τα περιοριστικά μέτρα και τους αγκάλιασε θερμά...
Πηγή:avgi.gr
    Δείτε το βίντεο από το Ηπειρος TV1:

Δεν υπάρχουν σχόλια: