24.12.20

Καλά σχεδιασμένη η δολοφονία του 60χρονου...


Οι δράστες γνώριζαν πού «βλέπουν» οι κάμερες...

Η είδηση της δολοφονίας του 60χρονου μέσα στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Κέντρου Υγείας Καλυβίων, έχει σοκάρει τους συνάδελφους του. 

Ο 60χρονος έφυγε το... πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του για να μεταβεί στην εργασία του. Μία συνεργάτης του ανησύχησε από την καθυστέρησή του 60χρονου και ειδοποίησε τη σύζυγό του. Λίγο ώρα αργότερα, ]βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, οι συνάδελφοί του αρχικά φοβήθηκαν ότι είχε πάθει κάποιο εγκεφαλικό, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την πίεσή του, όμως γρήγορα διαπίστωσαν ότι πρόκειται για χτύπημα στο κεφάλι. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για έγκλημα. Στο σημείο βρέθηκαν και τρεις κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητό του καθώς μόλις πάρκαρε και άνοιξε την πόρτα δέχθηκε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η εκτέλεση ήταν πάρα πολύ καλά σχεδιασμένη γιατί οι δράστες επέλεξαν το συγκεκριμένο σημείο και όχι κάποιο άλλο σημείο της διαδρομής του θύματος, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν κάμερες και άρα δεν θα καταγραφούν οι κινήσεις τους. 
Μάλιστα, ξεσκονίζουν το παρελθόν του 60χρονου για να διαπιστώσουν εάν δεχόταν απειλές ή είχε διαφορές με τρίτους...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: