25.12.20

Κάθε μέρα που το ΜέΡΑ25 θυμίζει στον Χρυσοχοΐδη...



...ότι ο Χρήστος Παππάς παραμένει ασύλληπτος...

Μία «ανθολόγηση» των καθημερινών αναρτήσεων με παραλήπτη τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που του θυμίζουν πως για ακόμα μία ημέρα ο υπαρχηγός του ναζιστικού μορφώματος συνεχίζει να αποφεύγει τη σύλληψη και να εκθέτει την ελληνική αστυνομία δημοσίευσε το ΜέΡΑ25, την ώρα που ο Χρήστος Παππάς παραμένει ασύλληπτος επί δύο ολόκληρους μήνες έπειτα από ...την καταδίκη του μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της εγκληματικής δράσης της συμμορίας.

Όπως αναφέρει το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, ο Χρήστος Παππάς, ο νο 2 της καταδικασμένης φονικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», παραμένει ασύλλπηπτος και θα γιορτάσει ανενόχλητος την ονομαστική του εορτή. Παρά τους λεκτικούς λεονταρισμούς του κ. Χρυσοχοίδη, η σύλληψη των νεοναζί που φυγοποινούν δε φαίνεται να είναι ψηλά στις προτεραιότητές του (οι συλλήψεις και οι επικηρύξεις δείχνουν να προτιμούν μια «σχέση αποκλειστικότητας» με τον αναρχικό χώρο και τις δημοκρατικές διαμαρτυρίες)

«Επί δύο ολόκληρους μήνες ,το ΜέΡΑ25 υπενθυμίζει καθημερινά με ένα tweet στον αμελή Υπουργό Προστασίας από τον Πολίτη, ποιο θα έπρεπε να είναι το καθήκον του. Και θα συνεχίσουμε μέχρι να το κάνει έστω για να μας ξεφορτωθεί» αναφέρει το ΜέΡΑ25, και παραθέτει μία απολαυστική σειρά αναρτήσεων:

Το ΜέΡΑ25 καταδίκασε την επίθεση στον Πρύτανη, αλλά μένουμε έκπληκτοι από τη διαφορά προτεραιοτήτων μεταξύ μιας επαίσχυντης πλην αναίμακτης επίθεσης, και τη σύλληψη του υπαρχηγού μιας εγκληματικής οργάνωσης. #Χρυσοχοιδης
Κύριε @chrisochoidis πού είναι ο @xrhstospappas; 13η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis συνειδητοποιείτε ότι από το Σάββατο ο μόνος που θα κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ο @xrhstospappas; 14η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, διαβάζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα της επιτροπής Αλιβιζάτου για την αστυνομική βία. Παρεμπιπτόντως, πού είναι ο @xrhstospappas; 15η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, εφόσον δεν υπάρχει επιλογή SMS “αποφυγή φυλάκισης”, γιατί ο @xrhstospappasκυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος; 16η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidisχρόνια πολλά. Δεν θέλουμε σοκολατάκια, θέλουμε τον @xrhstospappas στη φυλακή. 17η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Καλή εβδομάδα κύριε @chrisochoidis. Χάρη σε σας, δύο ναζί κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. @xrhstospappas @iolagos18η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, ή ο @xrhstospappas σας περιγελά ή εσείς εμάς. Διαλέξτε. 19η μέρα χωρίς της σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, σε μία εβδομάδα έχουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου και φανταζόμαστε ότι θέλετε να είναι ειρηνική και ανέφελη. Μήπως θα ταν σώφρον να έχετε φυλακίσει όλους τους ναζί μέχρι τότε; 20η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis την τιμητική σας είχατε σήμερα στη Βουλή. Σας το λέμε γιατί προφανώς είστε απασχολημένος με το να ΜΗ συλλαμβάνετε το Χρηστο Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, περάσαμε σήμερα έξω απ’ το Πολυτεχνείο και θα θέλαμε να μοιραστούμε κάτι μαζί σας: οι πιθανότητες να κρύβεται ο @xrhstospappasσε έναν χώρο γνώσης είναι μηδαμινές, οπότε μήπως στέλνατε έστω έναν αστυνομικό να τον ψάξει αλλού;
Κύριε @chrisochoidis ο @xrhstospappas δεν είναι πια βουλευτής, αλλά αυτό ας μην σας εμποδίσει να τον συλλάβετε.
Κύριε @chrisochoidis κάντε μια έξτρα προσπάθεια να βρείτε τον@xrhstospappas. Στην τελική είναι πολύ χρήσιμος σε ζητήματα κατάλυσης της δημοκρατίας. 24η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, σεβόμενοι το γεγονός ότι είναι αρκετά χρονοβόρο να συντονίσει κάποιος ποιοι αστυνομικοί θα είναι στις γωνίες με πολιτικά και ποιοί ντυμένοι ρόμποκοπ, δεν θα σας ενοχλήσουμε σήμερα με τον @xrhstospappas
Κυριε @chrisochoidis, αν κρίνουμε απ’ τη σημερινή ανάπτυξη δυνάμεών σας, τον @xrhstospappas θα τον ξαναψάξετε σε δύο εβδομάδες που θα ‘χει βγεί σύσσωμη η ΕΛ.ΑΣ. από καραντίνα.
Κύριε @chrisochoidis, μια κι έληξε η χθεσινή σας ανησυχία να μην έχουμε νεκρό, μήπως να εντείνετε την έρευνά σας για τον @xrhstospappas να μη σας έρθει ο νεκρός απ’ αλλού; 27η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππ
Κύριε @chrisochoidis, ψυχολόγοι δεν είμαστε, αλλά δεν διακρίνουμε στις δημόσιες παρεμβάσεις σας κάποια συντριβή, οργή ή έστω ελαφρά ενόχληση που κάμποσοι ναζί διαφεύγουν ένα μήνα τώρα τη σύλληψη επί Υπουργίας σας. 28η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, εδώ στα γραφεία βάζουμε στοιχήματα τι ΔΕΝ θα συμβεί πρώτο: να έρθει το εμβόλιο ή να συλλάβετε τον @xrhstospappas. 29η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Κύριε @chrisochoidis, διαβάσαμε με ενδιαφέρον το άρθρο σας στα Νέα για την ασυλία της Αριστεράς. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά μας υπενθύμισε ότι αφήνετε έπι ένα μήνα ναζί να σουλατσάρουν ασύλληπτοι. 30η μέρα χωρίς τη σύλληψη του Παππά.
Kύριε @chrisochoidis, να μια καλή ιδέα: να προβάλλετε την εικόνα το@xrhstospappasπάνω στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Βάλτε όμως κι ένα ποσό επικήρυξης για να μη δοθούν λάθος εντυπώσεις.
Κύριε @chrisochoidis, ελπίζαμε ότι αυτή η Δευτέρα θα ήταν η μέρα που θα συλλαμβάνατε τον @xrhstospappas. Προφανώς η Δευτέρα που έχετε στο μυαλό σας είναι η Παρουσία.
Kύριε @chrisochoidis, ξέρουμε ότι έχετε ξεχάσει και την ύπαρξη του @xrhstospappas. Ξέρουμε ότι και ο Χρήστος Παππάς έχει ξεχάσει ότι είναι φυγόποινος. Εμείς θα το θυμίζουμε ΚΑΘΕ μέρα.
Κύριε @chrisochoidis, πριν συλλάβετε τους Γ. Βαρουφάκη, Δ. Κουτσούμπα και Α. Τσίπρα, θα συλλάβετε τον Χρήστο Παππά;
Κύριε @chrisochoidis, βγάλτε επιτέλους μια επικήρυξη για το @xrhstospappas Έχουμε τη βάσιμη υποψία ότι θα βαρεθεί γρηγορότερα από σας τις καθημερινές μας υπενθυμίσεις και θα παραδοθεί μόνος του.
Κύριε @chrisochoidis, σήμερα είμαστε απασχολημένοι να καταγράφουμε τα ψέματα και τις αντιφάσεις στη ραδιοφωνική σας συνέντευξη, γι αυτό θυμήστε μας εσείς να σας θυμίσουμε ότι ακόμα δεν έχετε συλλάβει τον@xrhstospappas
Κύριε @chrisochoidis, αυτή την ώρα που μιλάμε, ο @xrhstospappas παραγγέλνει στο Black Friday χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, σίγουρος ότι μ’ εσάς Υπουργό δεν πρόκειται να κάνει Χριστούγεννα στη φυλακή.
Κύριε @chrisochoidisέχουμε παρατηρήσει τελευταία μια τάση να διώκονται πολιτικοί που δεν είναι ναζί φονιάδες, και να παραμένουν ασύλληπτοι αυτοί που είναι.
Κύριε @chrisochoidis, η πίστη στις ιδέες της Χρυσής Αυγής κι ένα μουστάκι δεν κάνουν τον Παππά. Τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ @xrhstospappas περιμένουμε να συλλάβετ
Κύριε @chrisochoidis, για ξαναψάξτε καλού κακού στην Πάρνηθα για τον @xrhstospappas. Μάθαμε ότι όσοι συχνάζουν εκεί εμφανίζουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους, ίσως γι αυτό δεν τον αναγνωρίσατε.
Κύριε @chrisochoidis, μήπως ο @bogdanosk που ξετρυπώνει σκοτεινούς πράκτορες στα βουνά της Πάρνηθας μπορεί να σας βοηθήσει στην έρευνα για τον @xrhstospappas;
Κύριε @chrisochoidis, άν χρειάζεστε έξτρα κίνητρο, ποτέ δεν πρόκειται να γίνει ταινία το πως ΔΕΝ πιάσατε τον @xrhstospappas
Kύριε @chrisochoidis, τώρα που θ’ ανοίξει ο @AdonisGeorgiadi τα εποχιακά, έχετε το νού σας για έναν φυγόποινο με μουστάκι που θα ζητήσει αρχαιοελληνικά λαμπιόνια.
Κύριε @chrisochoidis ξέρουμε ότι είστε απασχολημένος αυτή τη στιγμή με το να περιορίζετε τους δημοκράτες, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αμελείτε να περιορίσετε και τους φυγόποινους ναζί, ε;
Κύριε @chrisochoidis, εκτάκτως σήμερα δεν θα σας θυμίσουμε να συλλάβετε τον @xrhstospappas, το κάνει όλο το υπόλοιπο twitter.
Κυριε @chrisochoidis, πιάστε εσείς τον @xrhstospappas και σας υποσχόμαστε να σας βρούμε άλλον να σας γράφει τις ανακοινώσεις σας.
Κύριε @chrisochoidis γιατί δε συλλαμβάνετε τον @xrhstospappas; Μήπως δεν είναι αρκετά φωνακλάς; Αρκετά κακομαθημένος; Αρκετά επώνυμος;
Κύριε @chrisochoidis, επιτέλους το καταλάβαμε: ο λόγος που δεν στέλνετε αστυνομία στον @xrhstospappas είναι για να μη χαρεί όπως οι άνθρωποι στις γειτονιές όταν βλέπουν αστυνομικό. Κύριε Χρυσοχοϊδη δεν σας είχαμε για τόσο αντίφα.
Κύριε @chrisochoidis, αν αυτά τα ναζιστικά σύμβολα σε κράνη ΜΑΤατζήδων είναι ξόβεργες για τον @xrhstospappas, μάλλον δεν πιάνει, οπότε μην πολεμάνε τσάμπα τα παιδιά με τη δημοκρατική τους ψυχή.
Κύριε @chrisochoidis, ακούσαμε προσεκτικά σήμερα τον κύριο @SteliosPetsas. Είπε μόνο “ανοιχτά τα βιβλιοπωλεία και τα κομμωτήρια”, δεν είπε “και ασύλληπτος εσαεί ο Παππάς”.
Κύριε @chrisochoidis, εκεί στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, πείτε στον κύριο @cstaikouras να συνυπολογίσει στις οικονομίες που κάνει και τα έξοδα της επικήρυξης του @xrhstospappas που δε σκοπεύετε να κάνετε.
Κύριε @chrisochoidis, δεν κάνετε μια έρευνα μήπως τίποτα “προστάτες του πολίτη” πέσαν πάνω στον @xrhstospappas κι αυτός τους είπε “δικός σας είμαι” όπως τότε ο Ρουπακιάς; Το θεωρούμε απίθανο αλλά ξέρουμε ότι εξαντλήσατε κάθε άλλη δυνατότητα.
Κύριε @chrisochoidis, διαβάζαμε σήμερα για έναν παππά στα Μεσόγεια που διαμαρτυρόταν ότι του στείλανε την Αστυνομία. Δε σας κρύβουμε ότι μέχρι να διαβάσουμε προσεκτικά την είδηση χαρήκαμε, αλλά εις μάτην.
Κύριε @chrisochoidis, είδαμε την πυγμή σας απέναντι στη Δυτική Αττική, τη σιγουριά σας ότι κάθε απόφασή σας είναι Νόμος. Να εικάσουμε βάσιμα ότι η σύλληψη Παππά δεν περιλαμβάνεται στις αποφάσεις σας; Ή να πιστέψουμε ότι η πυγμή σας είναι λεονταρισμός;
Κύριε @chrisochoidis, βλέπαμε τον ένστολο σήμερα στην ενημέρωση και μας μπήκε η ιδέα: μήπως να στείλουμε στρατό να πιάσει τον @xrhstospappas μιας και η Αστυνομία σας δεν προτίθεται;
Κύριε @chrisochoidis, ξέρουμε ότι σας έχουμε πρήξει με τον @xrhstospappas, αλλά αν τυχόν μπείτε στον κόπο, οι @nytimesρωτάνε και για τον @iolagos
Κύριε @chrisochoidis, μπαίνουμε σιγά σιγά στην εβδομάδα των Χριστουγέννων. Πληροφοριακά, ενώ σας πάει ο ρόλος του Ηρώδη, ο @xrhstospappas δεν είναι θείο βρέφος για να αξίζει καταφύγιο.
Κύριε @chrisochoidis, τώρα που θ’ αρχίσει να μεγαλώνει σιγά σιγά η μέρα, δεν πιάνετε τον @xrhstospappas μπας και μικρύνει η Χρυσή Αυγή;
Κύριε @chrisochoidis, έχετε ακουστά το ανέκδοτο με τον λαγό και τον παππά; Αν όχι, πηγαίνετε μέχρι τον πλησιέστερο καθρέφτη.
Κύριε @chrisochoidis, σας ακούσαμε στο @opentvgr να λέτε με πυγμή “ο κ. Παππάς θα συλληφθεί-τελεία και παύλα”. Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς στη θέση σας, απέναντι σε δημοσιογράφους που ομολόγησαν ότι “τό χουν ξεχάσει το θέμα”, ό,τι παρόλα μας κατέβαινε θα λέγαμε.

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: