24.12.20

«Αν το 2020 ήταν άτομο θα ήταν ο πρώην μου»...Το Twitter ανεβάζει τα πιο ξεκαρδιστικά tweets του 2020 σε billboards στη Νέα Υόρκη...

Το Twitter αποχαιρετά το 2020. Δημιούργησε billboards, με τα πιο δημοφιλή και ξεκαρδιστικά tweets της χρονιάς που πέρασε, τα οποία τοποθετήθηκαν σε διάφορα κομβικά σημεία της Νέας Υόρκης.   

Με...

«όπλο» το  χιούμορ και μέσα από τις λέξεις χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, στέλνει το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά που φεύγει όλοι οι άνθρωποι αξίζουν ένα χαμόγελο.   

 Το όλο εγχείρημα έρχεται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Twitter έξω από το σπίτι».  

 Στη διαπίστωση, ότι σε αυτή τη συγκυρία, με την πανδημία να «χτυπάει» τον πλανήτη, οι χρήστες του Twitter όχι μόνο διατηρούν το χιούμορ τους, αλλά το επιστρατεύουν με κάθε ευκαιρία, προχώρησε ο Robin Tilotta, διευθυντής του μάρκετινγκ στο Twitter. Μάλιστα, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος, παροτρύνοντας όλους τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία, αποχαιρετώντας με αυτό τον τρόπο το 2020. Μία, χρονιά, που όπως έγραψε χρήστης στο Twitter «αν ήταν άτομο, θα ήταν ο πρώην μου».   

 Δείτε παρακάτω μερικά από τα tweets που κοσμούν, πλέον, κεντρικούς δρόμους της Νέας Υόρκης. 


Δείτε περισσότερα, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: