25.12.20

Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό 17:00 - 21:00 τα Χριστούγεννα...


Κλείνουν σήμερα το απόγευμα ανήμερα των Χριστουγέννων 5 σταθμοί του μετρό στις γραμμές 1, 2 και 3, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε ισχύ είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω... του lockdown μετά τις 10:00 το βράδυ.


Αναλυτικά, κλείνουν μεταξύ 17:00 και 21:00 οι σταθμοί του μετρό:

Σύνταγμα
Πανεπιστήμιο
Ακρόπολη
Μοναστηράκι
Θησείο

Η απόφαση για κλείσιμο σταθμών του μετρό ανήμερα των Χριστουγέννων, όπως έγραψε σε ρεπορτάζ το ethnos.gr ελήφθη για την αυστηρή τήρηση των μέτρων στο πλαίσιο του σχεδίου αποτροπής συνωστισμού σε τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Άγγελος Μπίνης, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης.

Σε αυτή τη σύσκεψη συζητήθηκε το κλείσιμο σταθμών και κυρίως αυτού του Συντάγματος, καθώς η πλατεία λόγω του στολισμού της έγινε πόλος έλξης επισκεπτών τις τελευταίες ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: