4.11.20

Οι εφημερίδες κλείνουν, τα οικονομικά sites έρχονται!...




Άνθιση του οικονομικού ιντερνετικού Τύπου διαφαίνεται στον χώρο των ΜΜΕ, άνθηση που πατάει στη συνεχιζόμενη καταστροφή του έντυπου Τύπου. Το Liberal Markets του Θανάση Μαυρίδη είναι η σελίδα αποκλειστικά οικονομικού περιεχομένου που θα...αντικαταστήσει την έντυπη έκδοση της νεοφιλελεύθερης εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, τους προσεχείς μήνες πολλοί εκδότες αναμένεται να ρίξουν το βάρος στην οικονομική ενημέρωση. Ετοιμάζεται η επάνοδος του imerisia.gr, με στόχο να γίνει «ναυαρχίδα» του συγκροτήματος Ιβάν Σαββίδη. 

Το «Πρώτο Θέμα» στοχεύει στην άμεση ενίσχυση και ανάδειξη της ξεχωριστής οικονομικής ιστοσελίδας newmoney.gr, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάλογος σχεδιασμός υπάρχει και στο συγκρότημα του News247. Η σπουδή των εκδοτών για τις οικονομικές ιστοσελίδες έχει ως αιτία το μοίρασμα του ευρωπαϊκού πακέτου στήριξης ύψους 32 δισ. ευρώ για την ελληνική οικονομία την περίοδο της υγειονομικής κρίσης. 

Σε συνδυασμό με τις οικονομικές εξελίξεις στη χώρα (τράπεζες, ενέργεια, εξοπλισμοί), η μιντιακή αγορά προσδοκά ότι θα λάβει κομμάτι στη διανομή των ευρωπαϊκών κονδυλίων...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: