24.11.20

O Λαμπρούλης… συμπαρέσυρε Κέλλα και Μπλούχο!...


Μπορεί χθες η είδηση που προβλήθηκε παντού να ήταν πως «τρεις βουλευτές δηλώνουν παρόντες στη μάχη με τον κορωνοϊό», όμως το παρασκήνιο είναι κάπως… διαφορετικό: όλα ξεκίνησαν στον Περισσό, όταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας και το Πολιτικό Γραφείο του... κόμματος αποφάσισαν να απευθύνουν κάλεσμα προς όλους τους ιδιώτες γιατρούς, ξεκινώντας από τα μέλη του κόμματος, να συστρατευθούν στη μάχη κατά του κορωνοϊού. 

Αμέσως μετά, ο βουλευτής Λαρίσης του ΚΚΕ και αντιπρόεδρος της Βουλής δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, παρά να δηλώσει, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ότι θέλει να απαλλαγεί από τα καθήκοντά του προκειμένου να βοηθήσει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υπηρετούσε πριν εκλεγεί βουλευτής. 

Τότε, ο κλοιός… έσφιξε για τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ, Χρήστο Κέλλα, αφού είναι γιατρός και ο ίδιος. Έτσι, ο Κέλλας -που έχει νοσήσει με κορωνοϊό και το έχει ξεπεράσει επιτυχώς- δήλωσε κι εκείνος πως συστρατεύεται -αν και είναι ιδιώτης πνευμονολόγος- και τότε, ένας ακόμη γιατρός, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Κώστας Μπλούχος, ακολούθησε τον δρόμο των προαναφερθέντων και δήλωσε πως επιστρέφει στο νοσοκομείο της περιφέρειάς του. 

Ο Λαμπρούλης, δηλαδή, ήταν εκείνος που ξεκίνησε το «ντόμινο», λέγοντας μέσω επιστολής προς τον Πρόεδρο της Βουλής: «Παρακαλώ να απαλλαγώ προσωρινά από τα καθήκοντά μου για να συμβάλλω ως πνευμονολόγος στο ΓΝ Λάρισας όπου υπηρετούσα ή σε όποια δημόσια μονάδα υγείας κριθεί αναγκαίο»...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: