2.11.20

Ένταση στη Θεσσαλονίκη για το lockdown...


...μεταξύ πολιτών και αστυνομίας...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας μπροστά από τον Λευκό Πύργο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην... επιβολή lockdown που αποφασίστηκε για την πόλη εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το GRTimes.gr, οι συγκεντρωμένοι δεν τηρούσαν κανένα μέτρο έναντι της εξάπλωσης του Covid 19.


Όταν αστυνομικοί τους πλησίασαν και επιχείρησαν να τους βεβαιώσουν τις παραβάσεις για τη συγκέντρωση που απαγορεύεται, οι διαδηλωτές αντέδρασαν, διαπληκτίστηκαν μαζί τους και επιχείρησαν να βγουν επί της Λεωφόρου Νίκης με την πρόθεση να πραγματοποιήσουν πορεία.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί των ομάδων «ΔΙΑΣ» και «Ζ» και έτσι ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό, με τους περισσότερους από τους συγκεντρωμένους να διαφεύγουν μέσα από τα στενά, πάνω από το παραλιακό μέτωπο.


Στον Λευκό Πύργο βρίσκεται πλέον ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ βεβαιώθηκαν πολλές παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρησης των αποστάσεων...

grtimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: