11.11.20

Δεν πάει ο Τσίπρας στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο...


Έντονο παρασκήνιο αποκάλυψε το δελτίο του Open και ο Χρήστος Τσιγουρής για το σημερινό επίσημο δείπνο που... βρίσκεται σε εξέλιξη στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Προέδρου της Αιγύπτου, κ. Σίσι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από τρεις μέρες σε επικοινωνία του γραφείου του κ. Τσίπρα με το Προεδρικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε η άποψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως ένα τέτοιο δείπνο εν μέσω πανδημίας και κυρίως αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τους πολίτες, είναι λάθος και μπορεί να στείλει λάθος μήνυμα για τους πολίτες που για μία ακόμη φορά δοκιμάζονται οι αντοχές τους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iEidiseis.gr, η επίμαχη επικοινωνία έγινε το πρωί της Δευτέρας, με τον κ. Τσίπρα να επιμένει στην άποψή του και να αποφασίζει να μην δώσει το παρόν στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο. Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση κατ’ ιδίαν με τον κ. Σίσι το πρωί της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. 

 Με αυτά τα δεδομένα, η ανάρτηση του κ. Πολάκη με το γεύμα του το απόγευμα της Δευτέρας, μάλλον κρίθηκε ιδιαίτερα άστοχη, αφού για πολύ πιο σημαντικό θέμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ήδη πάρει αρνητική θέση με κριτήριο το μήνυμα που θα στείλει… 

 Πηγή:ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: