15.11.20

Κατεχόμενα: Άρχισε το σόου του Ερντογάν...


...με πικ νικ στα Βαρώσια... 

 Στα Βαρώσια έφτασε λιγο μετά τις 3 το απόγευμα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να... παραστεί στις εκδηλώσεις για τη θλιβερή επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Ο Τούρκος Πρόεδρος συνοδεύεται από 8 υπουργούς της κυβέρνησης του, τον Τούρκο Αντιπρόεδρο, Φουάτ Οκτάι, και τον κυβερνητικό εταίρο του και επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί και 16 βουλευτές. 

 Στην παραλία των κατεχόμενων Βαρωσίων ο Πρόεδρος της Τουρκίας έχουν στηθεί τραπέζια ροτόντες καθώς και ξύλινα τραπεζάκια, όπου θα παρατεθεί γεύμα προς τιμή του προέδρου, ενώ ακριβώς πάνω στην όχθη, έχει διαμορφωθεί ειδικά ο χώρος για την υποδοχή του Ρ.Τ. Ερντογάν και των Τούρκων αξιωματούχων, που τον συνοδεύουν. 

Έντονη είναι η παρουσία του στρατού και της αστυνομίας του κατοχικού καθεστώτος. Δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία από όλο τον κόσμο έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο όπου αναμένεται ο Τούρκος πρόεδρος. Τεράστιες σημαίες, τουρκικές και του κατοχικού καθεστώτος, έχουν αναρτηθεί σε πολυκατοικίες οι οποίες είναι ορατές από το σημείο. 

 Ο Τούρκος Πρόεδρος έφτασε στα κατεχόμενα από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και νωρίτερα το μεσημέρι παρέστη σε τελετή στο μνημείο του Τουρκοκύπριου πολιτικού Φαζίλ Κιουτσούκ. Στη συνέχεια παρακολούθησε παρέλαση στην κατεχόμενη Λευκωσία.  

 Πηγή: Sigmalive.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: