24.11.20

Η «άριστη» σκέψη του κ. Γεραπετρίτη...


Λοιπόν θαυμάστε μια «άριστη» σκέψη. Τα νοσοκομεία δεν είναι... η λύση του ζητήματος και δεν χρειάζονται! Διότι αυτοί που μπαίνουν μέσα στα νοσοκομεία για νοσηλεία, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνουν από αυτούς που είναι υγιείς και δεν νοσηλεύονται.

 Επομένως, τι να τα κάνουμε τα νοσοκομεία όταν μάλιστα είναι και δημόσια; Καλύτερα οι ιδιωτικές κλινικές διότι μπαίνουν λιγότεροι και επομένως πεθαίνουν και λιγότεροι..(!) Τρομάξατε; Και όμως. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτό λέει η «άριστη» σκέψη του κου Γεραπετρίτη που ανέπτυξε στην ΕΡΤ και άφησε άφωνο όλον τον σκεπτόμενο κόσμο. «Οι ΜΕΘ δεν είναι η λύση του ζητήματος.. αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, γιατί η θνητότητα μέσα στις μονάδες είναι περίπου στο μισό, 45-50%». 

Χαρακτηριστική περίπτωση νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας που λόγω των υψηλών δόσεων κοινωνικής αναλγησίας που διαθέτει, η σκέψη διολισθαίνει στο θράσος της απύθμενης βλακείας. 

 Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για καθηγητική αυθεντία, που μάλιστα προέρχεται και από το Πασόκ, αναδείχτηκε ως ο «άριστος» των «αρίστων» και αποτελεί ό,τι το σοβαρότερο έχει να επιδείξει αυτή η κυβέρνηση. 

Θεωρείται και καθοδηγητής του πρωθυπουργού της χώρας...

Τάκης  Ψαρίδης

Πηγή:anoixtoparathyro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: