18.11.20

Η μάνα της,ο φίλος της μάνας της,ο μπαμπάς της...


...κι ο Κοκλώνης...

 Οι συμπαρουσιαστές της ντύθηκαν γιορτινά, το στούντιο πλημμύρισε από μπαλόνια… χαμός. Η τρίωρη και βάλε εκπομπή βγήκε σχεδόν μονοθεματική. Πολλοί ηθοποιοί, φίλοι της Δανάης, την πήραν τηλέφωνο να της ευχηθούν, η παραγωγή έστειλε την απαραίτητη ανθοδέσμη, η Δανάη σκούπιζε συγκινημένη τα δάκρυά της. Ωραία περάσαμε/περάσανε. 


 Ως τηλεθεατές μάθαμε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τη νεαρή Δανάη (κι όμως υπάρχουν πράγματα που μας διέφευγαν). Ότι έχει τρεις μπαμπάδες (τον βιολογικό, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Νίκο Κοκλώνη), ότι έχει δύο μαμάδες (τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Καβογιάννη). Διαβάσαμε μαζί τον έλεγχο της από το σχολείο, μάθαμε όλα τα ονόματα των καθηγητών της. 


Σοβαρά τώρα… 
Μήπως η αυτοαναφορικότητα πρέπει να έχει και τα όριά της; Να ζήσει και να ευτυχήσει η Δανάη, αλλά τα γενέθλια με ευχές από φίλους δεν είναι εκπομπή. Υ.Γ. Αυτοαναφορικότητα Νο2 : Τετραώροφη τούρτα της έστειλε στο στούντιο ο Νίκος Κοκλώνης (ο τρίτος μπαμπάς) την οποία στόλισε με μικρό ομοίωμά του (!). Δικό του όχι της Δανάης...

Πηγή:enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: