10.11.20

«Έφυγε» ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου...



Την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο έχασε ο ηθοποιός Βαγγέλης Χατζηνικολάου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο ηθοποιός που είχε... εργαστεί και ως σεναριογράφος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, είχε σκηνοθετήσει και εμφανιστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις (Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ, Αμόρε, Διάνα, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μικρό Παλλάς, Θέατρο του Νέου Κόσμου κ.ά.).

Ήταν απόφοιτος του Θεατρικού Εργαστηρίου Βασίλη Διαμαντόπουλου και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ είχε τιμηθεί το 2005 με το Βραβείο Νέου Ελληνικού Έργου για το έργο του Ρress the button.

Με μία δημοσίευσή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ακόμα μια αναπάντεχη και πολύ πρόωρη αποχώρηση.. Ο σπουδαίος συνάδελφός μας και καλός φίλος Βαγγέλης Χατζηνικολάου που έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα στο θέατρό μας (Εθνικό και ελεύθερο) και με αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση κ το σινεμά έφυγε μετά από μάχη με την επάρατο... Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε, δεν θα ξεχάσουμε το ταλέντο σου, την μαχητικότητά σου, την εργατικότητα, το χαμόγελο και το χιούμορ σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: