20.11.20

Πρώτο ιστορικό βήμα για Βοτανικό...


Έπεσαν οι υπογραφές Κυβέρνησης-Δήμου-Παναθηναϊκού!...

Ημέρα σταθμός για το νέο "σπίτι" του Τριφυλλιού στην περιοχή του Βοτανικού. Όλα όσα συζητούνταν τις τελευταίες μέρες για τις εξελίξεις που επίκειντο στο γηπεδικό ζήτημα των... "πρασίνων", παίρνουν πλέον σάρκα και οστά. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την Παρασκευή έπεσαν οι υπογραφές στο μνημόνιο συναντίληψης ανάμεσα στην κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ, αλλά και τον όμιλο τραπεζών που θα χρηματοδοτήσουν το έργο!

Αυτό πλέον σημαίνει ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα περάσουν στην επόμενη φάση, μετά τις... ιστορικές υπογραφές που τους δεσμεύουν για την υλοποίηση του έργου. Θυμίζουμε εξάλλου πως ήδη υπάρχει η νομική θωράκιση της Διπλής Ανάπλασης κι αναμένεται να δρομολογηθούν πλέον οι επόμενες ενέργειες για να αρχίσει να υλοποιείται το όνειρο εκατομμύρια φίλων του Τριφυλλιού. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταρτιστεί, η αρχή των εργασιών υπολογίζεται για το τέλος του 2021, για να ολοκληρωθούν το 2023. Το μνημόνιο προβλέπει γήπεδο ποδοσφαίρου περίπου 35.000 θέσεων, εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη, εμπορικού χώρους, ενώ ο στόχος για το γήπεδο μπάσκετ είναι να χτιστεί σε όμορο οικόπεδο...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: