1.11.20

Τραυματισμοί και συλλήψεις σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι...


Δεκατέσσερα άτομα προσήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Γαλάτσι, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ... αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία ομάδα νεαρών συγκεντρώθηκε στο Γαλάτσι σε στέκι αντιεξουσιαστών μετά την απαγόρευση χθες το βράδυ της αντιφασιστικής συγκέντρωσης που είχε προγραμματιστεί στο Ηράκλειο στο σημείο που δολοφονήθηκαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της. Είχε προηγηθεί κάλεσμα ομάδας ακροδεξιών για πορεία στο κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή το μνημόσυνο του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. 

 Η συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών απαγορεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ., όπως και η πορεία των ακροδεξιών. Οι αντιεξουσιαστές που δε μετέβησαν τελικά στο Νέο Ηράκλειο, συγκεντρώθηκαν αρχικά στο σταθμό της Νέας Ιωνίας και στη συνέχεια στην περιοχή Λαμπρινή στο Γαλάτσι. Εκεί ξέσπασαν μικρής έκτασης επεισόδια με αστυνομικούς, υπήρξαν σύμφωνα με πληροφορίες 4-5 τραυματισμοί ενώ προσήχθησαν τελικά 14 αντιεξουσιαστές... Πηγή:left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: