18.11.20

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει ο Χρυσοχοΐδης;...


Αναφορικά με τα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου υπό την ευθύνη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε σε ανακοίνωσή του ως εξής:

«Ο συμπονετικός κ. Χρυσοχοΐδης στη... χθεσινή του συνέντευξη το βράδυ δεν είπε κουβέντα για την υποτιθέμενη απόφαση να αρθεί το πρόστιμο στη γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο».

Η ανακοίνωση τονίζει ακόμα ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «σήμερα, αφού αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή να μαζέψει άρον – άρον το αδιανόητο πρόστιμο, ζητάει και τα ρέστα από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επειδή τόλμησε να επικοινωνήσει χθες το βράδυ μαζί της και να πει το αυτονόητο, ότι πρέπει να ακυρωθεί το πρόστιμο. Αλλά ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρει ο κ. Χρυσοχοΐδης;».

Υπενθυμίζεται πως την ημέρα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, αστυνομικοί  βεβαίωσαν πως επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε μια γυναίκα που πήγε μόνη της να αφήσει  ένα λουλούδι στο χώρο.

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη κατακραυγή των πολιτών, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, συνομίλησε προσωπικά με την γυναίκα κατόπιν τηλεφωνήματος, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης να δώσει οδηγία ώστε να μην βεβαιωθεί το πρόστιμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: