24.11.20

Σιγή ιχθύος από τον φερόμενο ως δράστη...


...για τη δολοφονία στις Σπέτσες - Ηταν φίλοι με το θύμα...

Σκληρός και μη συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς είναι ο 22χρονος, γιος καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 26χρονου στις Σπέτσες. Ο 22χρονος φοιτητής ανακρίθηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας, χωρίς να... πει λέξη για την εμπλοκή του στο συμβάν και χωρίς να ομολογήσει.

Οι αστυνομικοί βασίζουν τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του, στις καταθέσεις τριών νεαρών, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είδαν τον 22χρονο να κυνηγά το θύμα στο δρόμο που τελικά βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα είχαν βγει μαζί βόλτα το βράδυ του Σαββάτου και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ήρθαν στα χέρια στην περιφερειακή οδό των Σπετσών.

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε ότι ο τραυματισμός του 26χρονου δεν οφείλεται σε τροχαίο, ήταν μία γιατρός του τοπικού κέντρου Υγείας, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία, ότι ο 26χρονος έφερε τραύμα στον μηρό. Ακολούθησε κινητοποίηση, κλήθηκε ιατροδικαστής και διαπίστωσε ότι φέρει δεύτερο τραύμα στην κοιλιακή χώρα, το οποίο ήταν και το θανάσιμο. Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή μιάμιση ώρα μετά τον τραυματισμό του.

Μετά την ενημέρωση από το κέντρο Υγείας, οι αστυνομικοί εντόπισαν παρέα νεαρών με μηχανάκια, η οποία είχε δει μέρος της συμπλοκής που υπολογίζεται ότι σημειώθηκε περί τις 10:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νησί, καθώς κι ο πατέρας του, ο οποίος είναι ένας από τους παλιούς καθηγητές Πανεπιστημίου με μεγάλες διακρίσεις.

Οι αστυνομικοί δίνουν προτεραιότητα σε δύο πράγματα. Το πρώτο είναι να εντοπιστεί το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 26χρονος και το δεύτερο να βρεθούν στοιχεία για τον δράστη. Μεταξύ άλλων, θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε υπάρξει χρήση ναρκωτικών ουσιών...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: