27.11.20

Συναίσθηση ευθύνης...


Απαιτητική και δημιουργική αντιπολίτευση ζητά η Νάντια Γιαννακοπούλου, καλώντας στην πραγματικότητα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης να ακολουθήσουν τον τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται το Κίνημα Αλλαγής.

«Ζούμε σε... κατάσταση πολέμου. Η πανδημία σαρώνει την Ελλάδα και τον πλανήτη ολόκληρο», σημειώνει σε άρθρο της στα Νέα, για να προσθέσει ότι σε αυτή την κατάσταση κυβέρνηση, κόμματα της αντιπολίτευσης, επιστήμονες και κοινωνία πρέπει να δώσουν από κοινού την μάχη για την Υγεία και τη Ζωή μας, απέναντι στον κοινό αντίπαλο που δεν ίναι άλλος από τον κορωνοϊό.

«Η Αντιπολίτευση έχει χρέος να συμμετέχει σε αυτό το μέτωπο, διαμορφώνοντας συνολικό σχέδιο, βασισμένο στη διεθνή εμπειρία, τις επιστημονικές απόψεις και την τόνωση της κοινωνικής ευθύνης, με εποικοδομητικές προτάσεις, ασκώντας ταυτόχρονα ακόμα και σκληρή κριτική για καθυστερήσεις, λάθη, ολιγωρίες της κυβέρνησης, που έγιναν φανερές από το καλοκαίρι και μετά», γράφει η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι αυτό πράττει το κόμμα της από την πρώτη στιγμή εμφάνισης του κορωνοϊού, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: